• facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Ua fuafua Saudi Arabia e avea ma fale malosi uamea e ala i le atinaʻeina o le hydrogen steelmaking

I le aso 20 o Setema, na taʻua ai e le minisita o tupe teufaafaigaluega a Saudi Arabia Khalid al-Faleh e faapea, ina ia mafai ona ausia manaʻoga o le fuafuaga a le malo mo le 2030, o le a ausia e le atunuu se gaosiga faʻaletausaga o le 4 miliona tone o le hydrogen blue i le 2030, faʻamautu le tuʻuina atu o ana oloa. fale gaosi u'amea lanu meamata i le lotoifale."O Saudi Arabia e iai le malosi e avea ai ma malosiaga uʻamea i le lumanaʻi e ala i le atinaʻeina o le hydrogen steelmaking."Fai mai o ia.
Fai mai Mr. Fal, o le a siitia le manaoga o le uamea a Saudi i le 5 pasene i le tausaga e oo atu i le 2025, ma o le tamaoaiga o le atunuu o loo faamoemoe e siitia i le tusa ma le 8 pasene i le 2022.
Na taʻua e Falih, i aso ua tuanaʻi, sa faʻalagolago le Saudi Arabia i vaega e pei o le suauʻu, kesi ma le fausiaina, o lona uiga ua taulaʻi atu le au fai uʻamea i le atinaʻeina o oloa mo nei vaega.I aso nei, o le faʻalauteleina o le tamaoaiga o le lalolagi ua mafua ai le faʻaogaina atili o le faʻaogaina o minerale a le atunuʻu ma le atinaʻeina o fale gaosi oloa fou, lea na faʻaosofia ai le manaʻoga mo oloa fou."Faatasi ai ma atinaʻe sili ona lelei i totonu o le lalolagi, punaoa ma tekinolosi, ma le mafai ona faʻaogaina le faʻafanua faʻafanua, o loʻo i ai i le Saudi steel industry se avanoa faʻatauvaʻa i le lumanaʻi."“Na ia faaopoopo mai.


Taimi meli: Sep-20-2022